Magazin de produse cosmetice si nu numai

Bine ai venit in magazinul meu!

Aici vei gasi multe obiecte deosebite realizate cu migala si pasiune, pentru oameni care, asa ca tine, aprecieaza frumosul, originalitatea si lucrul de calitate.

In speranta ca vei gasi ceea ce cauti, te las sa te plimbi printre rafturi si sa-ti alegi cadoul perfect care sa-ti insenineze ziua.

Comanda minima este de 30 lei!

duminică, 8 ianuarie 2012

Masca pentru par uscat si deshidratat




Ce mult sufera parul nostru vara: soare in exces, apa sarata a marii, vanturile fierbinti de pe crestele muntilor... E normal sa fie afectat si sa arate cum nu ne dorim noi!
Sa-l reparam!
Cum?
Folosind masca pentru par cu miere de albine si ulei de masline!
Se aplica pe parul umed, dupa ce a fost spalat de preferinta cu un sampon natural, se frectioneaza bine pielea capului si se intinde uniform pe toata lungimea parului folosind un pieptene cu dintii rari. Se lasa sa actioneze cel putin 15 minute si apoi se clateste cu apa calda. Parul va fi astfel hranit de elementele nutritive din mierea de albine si din uleiul de masline si va fi din ce in ce mai sanatos si mai viguros. Prin folosirea uleiurilor esentiale de tea tree si rozmarin se solutioneaza si problemele scalpului: matreata, scuamele, eczemele.
Contine: miere de albine poliflora, ulei de masline extravirgin, decoct de salvie, ulei esential de tea tree si rozmarin.
Valabilitate 3 luni ferita de temperaturi excesive si de razele solare.
Se executa la comanda asa ca va fi mereu proaspata cand o cumparati!
110 ml

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu