Magazin de produse cosmetice si nu numai

Bine ai venit in magazinul meu!

Aici vei gasi multe obiecte deosebite realizate cu migala si pasiune, pentru oameni care, asa ca tine, aprecieaza frumosul, originalitatea si lucrul de calitate.

In speranta ca vei gasi ceea ce cauti, te las sa te plimbi printre rafturi si sa-ti alegi cadoul perfect care sa-ti insenineze ziua.

Comanda minima este de 30 lei!

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Parfum solid Migdale





Homemade
Parfum solid cu o aroma puternica de migdale care-i da o tenta usor amaruie si pregnanta si una usoara, suava , de flori de camp. Este un parfum in acelasi timp puternic dar si subtil, se insinueaza in nasul, in creierul si in sufletul tau!

Toate aceste miresme sunt ascunse intr-o cutie de metal, micuta si deosebit de eleganta care nu va mai lipsi din poseta dv dupa ce ati deschis-o prima data!
Va veti indragosti de parfumul acesta care, pe langa miros are si proprietati terapeutice datorita uleiurilor esentiale folosite si enumerate mai sus.
Ingrediente naturale 100%, nu contine subst chimice, conservanti, beni si parabeni cu care ne-a obisnuit industria de cosmetice !
Nu se va varsa in poseta deoarece este tare si dur, si din acest motiv va dura foarte mult!
Este suficient sa deschideti capacul cutiei si veti fi invaluita intr-o aroma puternica, inconfundabila. Pentru a o pastra si dupa inchiderea cutiei trebuie doar sa frecati usor degetul pe parfum si apoi sa-l aplicati pe incheietura mainii, pe gat, sau unde doriti dv.
Cutia are diametrul de cca 4-5 cm, cantitatea de parfum este de cca 10 grame.


Pret 33 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu